Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Καπνιστό σαγανάκι με πορτοκάλι

Υλικά : 200 γρ. καπνιστό τυρί
             1 πορτοκάλι
             50 γρ. καρύδια τριμμένα

Εκτέλεση : Σε ένα μικρό σκεύος φούρνου βάζουμε το καπνιστό τυρί σε φέτες των 2 εκ. Προ-σθέτουμε το χυμό μισού πορτοκαλιού. Ρίχνουμε στο μείγμα και τα καρύδια. Ψήνουμε στους 170C μέχρι να λιώσει το τυρί.

Αν θέλουμε μπορούμε να στο σερβίρισμα να του βάλουμε ελαφρώς καραμελωμένο τρίμμα φλούδας πορτοκαλιού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου