Υλικά : 2 παντζάρια βρασμένα
2 πορτοκάλια
χυμό μισού πορτοκαλιού
μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο άνηθο ή μάραθο
1 κ.γ. μέλι
1 κ.γ. ξίδι
1 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση : Κόβουμε σε φέτες τα παντζάρια και τα πορτοκάλια. Tα βάζουμε σε πιατέλα. Από πάνω ψιλοκόβουμε τον άνηθο ή το μάραθο. Σε ένα μπολάκι βάζουμε το λάδι, το ξίδι, το μέλι και το χυμό του μισού πορτοκαλιού και τα χτυπάμε με μιξεράκι ή το χέρι. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου