1,5 κιλό άγρια χόρτα
2 ξερά κρεμμύδια μεγάλα
4 σκελίδες σκόρδο
2-3 ώριμες ντομάτες
200 ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση : Κόβουμε κομμάτια το μπακαλιάρο και τον ξαρμυρίζουμε. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύ-δια και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε λίγα λίγα τα χόρτα και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μα-ραθούν. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε στην κατσαρόλα και τα κομμάτια του μπακαλιάρου. Συ-νεχίζουμε το μαγείρεμα για 15 λεπτά περίπου. Αν θέλουμε του προσθέτουμε αυγολέμονο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου