Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μπακαλιάρος με τσιγαριαστά χόρτα

Υλικά : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό
              1,5 κιλό άγρια χόρτα
              2 ξερά κρεμμύδια μεγάλα
              4 σκελίδες σκόρδο
              2-3 ώριμες ντομάτες
              200 ml ελαιόλαδο
              αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση : Κόβουμε κομμάτια το μπακαλιάρο και τον ξαρμυρίζουμε. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύ-δια και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε λίγα λίγα τα χόρτα και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μα-ραθούν. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε στην κατσαρόλα και τα κομμάτια του μπακαλιάρου. Συ-νεχίζουμε το μαγείρεμα για 15 λεπτά περίπου. Αν θέλουμε του προσθέτουμε αυγολέμονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου