Υλικά : 1 κιλό πολτός μούρων
1 λίτρο βότκα ή τσίπουρο ή ρακί
700 γραμ. ζάχαρη.
Εκτέλεση : Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μούρα, τα πλένουμε και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε τον πολτό και τη ζάχαρη σε ένα βάζο. Αφήνουμε το βάζο για 2 ημέρες στον ήλιο. Ανακινούμε κα-θημερινά. Την τρίτη μέρα προσθέτουμε το αλκοόλ, κλείνουμε το βάζο και το αφήνουμε στον ήλιο για 3 εβδομάδες. Στη συνέχεια σουρώνουμε και βάζουμε το λικέρ μας στα μπουκάλια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου