Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μαρμελάδα μάνγκο


Υλικά : 1 κιλό μάνγκο
             1 κιλό ζάχαρη
             1 λεμόνι (χυμός)
             1 κουτ. γλυκού ξερή λουίζα

Εκτέλεση : Καθαρίζουμε το μάνγκο και το ψιλοκόβουμε στο multi. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το φρούτο μαζί με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 με 6 λεπτά. Ρίχνουμε τη λουίζα και ανακατεύουμε. Αποσύ-ρουμε από τη φωτιά και βάζουμε τη μαρμελάδα μας σε αποστειρωμένα βάζα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου