Υλικά : 1 πέστροφα
1 λεμόνι (το χυμό)
2 κ.σ. μουστάρδα
1 φλ. καφέ ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ψιλοκομμένο βασιλικό ή σέλινο
Εκτέλεση : Βάζουμε την πέστροφα σε μια μικρή πιατέλα. Σε μπολάκι χτυπάμε το χυμό λεμο-νιού, τη μουστάρδα και το λάδι. Περιχύνουμε την πέστροφα. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι. Την βά-ζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο και μετά την σερβίρουμε βάζοντας από πάνω το βασιλικό ή το σέλινο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου