Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Λικέρ κανέλας


Υλικά : 1 κιλό ρακί
              3 κ.σ. μέλι
              2 ξύλα κανέλα
              1 κ.γ. γαρίφαλα
              2 μεγάλα κομμάτια φλούδα πορτοκαλιού

 Εκτέλεση : Βάζουμε το ρακί σ' ένα γυάλινο μπουκάλι με φαρδύ στόμιο. Ρίχνουμε την κανέλα, τα γαρίφαλα, τις φλούδες πορτοκαλιού και το μέλι. Σφραγίζουμε με το καπάκι και φυλάσσουμε τη φιάλη σε σκοτεινό και δροσερό μέρος τουλάχιστον για 2 μήνες. Στο διάστημα αυτό ανακινούμε το μπουκάλι 6-8 φορές για διαλυθεί το μέλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου