Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μαραθοκεφτέδες


Υλικά : 1 κ. τσ. μάραθο ψιλοκομμένο
             1 κ. τσ. αλεύρι
             1 αβγό
             1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
             αλάτι, πιπέρι
             λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση : Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με κουτάλι μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν ένας παχύρευστος χυλός. Σε ένα τηγάνι αφήνουμε το λάδι μας να κάψει και με ένα κου- τάλι ρίχνουμε το μείγμα μας στο τηγάνι. Τους αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα περίπου 3΄ την κάθε πλευρά. Βγάζουμε από τη φωτιά και τους σερβίρουμε ζεστούς.

Εγώ στη ζύμη ρίχνω σταγόνες ούζου. Τους δίνει καταπληκτική γεύση.                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου