Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μιρμιτσέλι


Υλικά : 1 κρίθινο παξιμάδι
              1 ντομάτα ψιλοκομμένη
              1 αγγουράκι κομμένο
              1 μελιτζάνα ψημένη καθαρισμένη και ψιλοκομμένη
              100 γρ. κοπανιστή
              4 φιλέτα αντζούγιας
              ελαιόλαδο

Εκτέλεση : Βρέχουμε και κομματιάζουμε το παξιμάδι. Βάζουμε σε μπολ και το ανακατεύουμε μαζί με τη ντομάτα, το αγγούρι και τη μελιτζάνα. Τοποθετούμε από πάνω την κοπανιστή και τις αντζούγιες. Ρίχνουμε το λάδι. Πριν το σερβίρισμα το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου