Υλικά : 1,5 φλ. τσ. κάπαρη
1/2 φλ. τσ. λάδι
2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 κ. σ. ντοματοπολτός
1 σφηνάκι ούζο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή μπούκοβο
λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση : Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να χρυσίσουν. Προσθέτουμε την κάπαρη και σοτάρουμε για 5΄ ακόμη. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το ντοματοπολτό και ανακατεύουμε καλά. Συνε-χίζουμε σε σιγανή φωτιά για 5΄. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το πιπέρι ή το μπούκοβο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου