Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κάπαρη γιαχνί


Υλικά : 1,5 φλ. τσ. κάπαρη
             1/2 φλ. τσ. λάδι
              2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
              2 κ. σ. ντοματοπολτός
              1 σφηνάκι ούζο
              φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή μπούκοβο
              λίγη ζάχαρη

Εκτέλεση : Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να χρυσίσουν. Προσθέτουμε την κάπαρη και σοτάρουμε για 5΄ ακόμη. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το ντοματοπολτό και ανακατεύουμε καλά. Συνε-χίζουμε σε σιγανή φωτιά για 5΄. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το πιπέρι ή το μπούκοβο και σερβίρουμε.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου