Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Κιμαδόπιτα

Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
500 γρ. κιμάς
2 κρεμμύδια τριμμένα
1 ντομάτα τριμμένη
1 αβγό
ελαιόλαδο
κεφαλοτύρι τριμμένο, όσο επιθυμούμε
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να εξατμιστούνε τα υγρά του. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για 15΄-20΄. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Προσθέτουμε το αβγό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και το κεφαλοτύρι. Σε λαδωμένο ταψί βάζουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας. Αδειάζουμε το μείγμα της γέμισης. Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40-45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου