Υλικά
2 φέτες σολομού
χυμός από ένα πορτοκάλι
χυμός από 1/4 λεμονιού
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά μας. Με το μείγμα περιχύνουμε τις φέτες του σολομού, καλύπτουμε με μεμβράνη και στη συνέχεια τις βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30΄. Τις βγάζουμε από το ψυγείο και ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180C για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου