Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Υγρό κέικ σοκολάτας με καφέ

Υλικά
300 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα
200 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη
4 αβγά
80 γρ. αλεύρι
20 γρ. καφές στιγμιαίος

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσει και αφρατέψψει προσθέτοντας ένα ένα τα αβγά. Σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεμένο με τον καφέ και ανακατεύουμε ελαφρά. Ρίχνουμε την κουβερτούρα που έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα φουντούκια. Σε μια βουτυρωμένη φόρμα 22 εκ. αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 35-40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου