Υλικά
2 φέτες σολομού
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 π.κρασ. ούζο
ελάχιστο ελαιόλαδο
για το πανάρισμα
καλαμποκάλευρο
1 αβγό χτυπημένο με ελάχιστο νερό
σιμιγδάλι
Εκτέλεση
Πανάρω το σολομό καλά και από τις 2 μεριές. Η σειρά του παναρίσματος είναι καλαμποκάλευρο, αβγό και μετά σιμιγδάλι. Σε μέτρια φωτιά βάζω ένα μεγαλούτσικο τηγάνι με το ελαιόλαδο. Πριν ζε-σταθεί τοποθετώ μέσα τις φέτες του σολομού. Από τη στιγμή που θα αρχίζει να ζεσταίνεται το λάδι τηγανίζω το σολομό για 4-5΄από κάθε πλευρά. Δυναμώνω τη φωτιά και σβήνω με το ούζο. Αφήνω για 1΄και αποσύρω από τη φωτιά. Αλατοπιπερώνω το σολομό και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου