Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ντομάτες στην κατσαρόλα (Συριανό)

Υλικά: 4 ντομάτες
           4 πιπεριές
           2 κ. σ. ελαιόλαδο
           250 γραμ. φέτα
           αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τις ντομάτες και τις πιπεριές μας. Στη συνέχεια με ένα πιρούνι τρυπάμε τα λαχανικά μας γύρω γύρω. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο και τα αλατοπιπε-ρώνουμε. Προσέχουμε το αλάτι μας να είναι ανάλογο με το πόσο αλμυρή είναι η φέτα μας. Μαγει-ρεύουμε σε μέτρια φωτιά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας. Όταν αρχίζουν να λιώνουν τα λαχα-νικά βάζουμε για δύο λεπτά ανάμεσά τους χοντροκομμένη τη φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου