Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μπούλια (Πολυσπόρι)

Υλικά: 100 γραμ, κοκκινοφάσουλα χάντρες μουλιασμένα
           100 γραμ. σιτάρι μουλιασμένο
           100 γραμ. ρεβίθια με τη φλούδα τους μουλιασμένα
           100 γραμ. άσπρα φασόλια μουλασμένα
           100 γραμ. φασόλια μαυρομάτικα ως έχουν
           100 γραμ. φακές ως έχουν
           κόκκινο κρασί
           αλάτι

Εκτέλεση: Σε νερό σε κατσαρόλα, ρίχνουμε όλα τα όσπρια. Άλλα μουλιασμένα από πριν σύμφωνα με τις οδηγίες και άλλα ως έχουν. Τ' αφήνουμε να βράσουν τουλάχιστον για μία ώρα. Ανακατεύουμε και αλατίζουμε. Αφήνουμε να βράσουν για λίγο ακόμη. Σερβίρουμε τα όσπρια σε βαθύ πιάτο και ρί-χνουμε ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου