Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Βλίτα τσιγαριαστά

Υλικά: 1 κιλό πλυμένα βλίτα
           100 γραμ. τυρί φέτα
           1 κρεμμύδι
           2 κ.σ. ελαιόλαδο
           αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση: Ρίχνουμε τα βλίτα σε βραστό νερό και τ' αφήνουμε να βράσουν για 10΄. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σ' ένα μπολ. Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι. Ρίχνουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Ρίχνουμε λίγα λίγα τα βλίτα και ανακατεύουμε. Μόλις πάρουν μια βράση προσθέτουμε το τυρί. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το πιπέρι και το αλάτι μας, αν δεν είναι αλμυρό το τυρί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου