Υλικά: 18-20 λουλούδια κολοκυθιού
2 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ελαιόλαδο
μυζήθρα ξερή τριμμένη
αλάτι
Εκτέλεση: Πλένουμε τα λουλούδια και τα στεγνώνουμε. Ετοιμάζουμε σε ένα μπολ αραιό χυλό, με 1 φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό, ελάχιστο αλάτι και το αλεύρι. Βουτάμε μέσα τα λουλούδια και τα τηγανί-ζουμε σε καυτό λάδι. Μόλις ροδίσουν ελαφρώς και από τις δύο πλευρές, τα βγάζουμε και τα αφή-νουμε να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε αμέσως με μπόλικη τριμμένη μυζήθρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου