Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Λουλούδια τηγανητά με χυλό και μυζήθρα

Υλικά: 18-20 λουλούδια κολοκυθιού
           2 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
           ελαιόλαδο
           μυζήθρα ξερή τριμμένη
           αλάτι

Εκτέλεση: Πλένουμε τα λουλούδια και τα στεγνώνουμε. Ετοιμάζουμε σε ένα μπολ αραιό χυλό, με 1 φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό, ελάχιστο αλάτι και το αλεύρι. Βουτάμε μέσα τα λουλούδια και τα τηγανί-ζουμε σε καυτό λάδι. Μόλις ροδίσουν ελαφρώς και από τις δύο πλευρές, τα βγάζουμε και τα αφή-νουμε να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε αμέσως με μπόλικη τριμμένη μυζήθρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου