Υλικά: 1 κιλό φρέσκα φασολάκια
1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο
3-4 ώριμες ντομάτες
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση : Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα φασολάκια. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο με το ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. προσθέτουμε τις ντομάτες ξε-φλουδισμένες και ψιλοκομμένες, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και δύο φλιτζάνια του τσαγιού ζεστό νε-ρό. Προσθέτουμε και τα φασολάκια. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν για μία ώρα πε-ρίπου μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου