Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Φασολάκια λαδερά

Υλικά: 1 κιλό φρέσκα φασολάκια
           1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
           1 σκελίδα σκόρδο
           3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο
           3-4 ώριμες ντομάτες
           μαϊντανό ψιλοκομμένο
           αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση : Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα φασολάκια. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο με το ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. προσθέτουμε τις ντομάτες ξε-φλουδισμένες και ψιλοκομμένες, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και δύο φλιτζάνια του τσαγιού ζεστό νε-ρό. Προσθέτουμε και τα φασολάκια. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν για μία ώρα πε-ρίπου μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου