Υλικά
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. τυρί ροκφόρ
80 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κ.σ. καλαμποκάλευρο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε ένα δίσκο και τον τυλίγουμε σε μεμβράνη. Τοποθε-τούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο 1 εκ. στη συνέχεια κόβουμε με κουπ απ και δίνουμε τα σχήματα που θέλουμε στα μπισκότα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρ-νο στους 160C για 15΄. Αφήνουμε τα μπισκότα στη λαμαρίνα για 10΄και μετά τα τοποθετούμε σε μια σχάρα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε ένα δίσκο και τον τυλίγουμε σε μεμβράνη. Τοποθε-τούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο 1 εκ. στη συνέχεια κόβουμε με κουπ απ και δίνουμε τα σχήματα που θέλουμε στα μπισκότα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρ-νο στους 160C για 15΄. Αφήνουμε τα μπισκότα στη λαμαρίνα για 10΄και μετά τα τοποθετούμε σε μια σχάρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου