Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μπισκότα με τυρί ροκφόρ

Υλικά
 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 100 γρ. τυρί ροκφόρ
 80 γρ. βούτυρο λιωμένο
 1 κ.σ. καλαμποκάλευρο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε ένα δίσκο και τον τυλίγουμε σε μεμβράνη. Τοποθε-τούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο 1 εκ. στη συνέχεια κόβουμε με κουπ απ και δίνουμε τα σχήματα που θέλουμε στα μπισκότα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρ-νο στους 160C για 15΄. Αφήνουμε τα μπισκότα στη λαμαρίνα για 10΄και μετά τα τοποθετούμε σε μια σχάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου