Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μπισκότα Αμυγδάλου

Υλικά
 250 γρ. μαλακωμένο βούτυρο
 300 γρ. ζάχαρη
 450 γρ. αλεύρι
 200 γρ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα
 1/4 κ. γ. αλάτι
 χυμός 2 λεμονιών

Εκτέλεση
Χτυπάμε στη μεγάλη ταχύτητα του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι ν' ασπρίσει. Προσθέτουμε το αλεύρι, τα αμύγδαλα, το αλάτι και το χυμό του λεμονιού. Ζυμώνουμε με αργές κινήσεις για να ανακατευτούν καλά τα υλικά μας και να έχουμε μια ωραία και σχετικά νωπή ζύμη. Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄. Βουτυρώνουμε τις λαμαρίνες μας και προ-θερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190C. Ανοίγουμε σε φύλο και κόβουμε τα μπισκότα με κουπ απ. Ψήνουμε για 5-8΄.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου