Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Λικέρ ρόδι

Υλικά
 1 φλ. τσ. ρόδι
 1 φλ. τσ. ζάχαρη
 1 φλ. τσ. κονιάκ
  κάθε 4 κούπες υλικών 2 ξυλάκια κανέλα και 3 γαρύφαλλα
   
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράζουμε σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει βράση το μείγ-μα μας σβήνουμε τη φωτιά και αποσύρουμε. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 24 ώρες. Στραγγίζουμε και φιλτράρουμε το λικέρ μας. Το βάζουμε στα μπουκάλια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου