Υλικά
1 κιλό τυρί κρέμα (μισό γλυκό και μισό πικάντικο)
1/2 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη
1 φλ. τσ. μέλι
8 αυγά
2 κ. σ. αλεύρι
2 κ. γλ. κανέλα
1 κ. σ. βούτυρο
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 φλ. τσ. μέλι
8 αυγά
2 κ. σ. αλεύρι
2 κ. γλ. κανέλα
1 κ. σ. βούτυρο
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί, το μέλι, τα αυγά, τη ζάχαρη, τη μισή κανέλα και το αλεύρι. Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και στρώνουμε στη βάση του το ένα φύλλο της ζύμης. Ψήνουμε το φύλλο για 15 λεπτά στους 180 C. Απλώνουμε πάνω στό φύλλο τη γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε την πίτα σε «μπακλαβαδωτά» κομμάτια, βουτυρώνουμε το φύλλο από πάνω και ψήνουμε στους 180C για 35 λεπτά. Τη σερβίρουμε ζεστή, πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Χρησιμοποιώ γλυκό τυρί τύπου Philadelphia και πικάντικο τύπου Βέρο Κρητικό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου