Υλικά
2 χοντρά χωριάτικα φύλλα
μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμα
1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
400 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και
κομένες καρέ
2 φλ.τσ. μαύρες ελιές σε ροδέλες
350 γρ. φέτα χονδροσπασμένη
1 κ.γ. ρίγανη
4 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διάφανα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τις πιπεριές, τις ελιές, τη φέτα και τη ρίγανη. Περιχύνουμε με τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Στρώνουμε το ένα φύλλο πάνω σε λαδόκολλα. Κατά μήκος της μεγαλύτερης πλευράς αδειάζουμε τη μισή γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολό και το τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για το άλλο φύλλο. Λαδώνουμε τα ρολά και ψήνουμε για 45-50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου