Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κουλουράκια λαδιού

Υλικά
2 φλ.τσ. ελαιόλαδο
2 φλ.τσ. ζάχαρη
2 φλ.τσ. χυμό πορτοκαλιού
1 κ.γ. σόδα
1/2 φλ.κ. κονιάκ
ξύσμα πορτοκαλιού
λίγο αλάτι
1 κιλό αλεύρι

Εκτέλεση
Δουλεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη καλά. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και τον προσθέτουμε. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, το αλάτι και το κονιάκ. Χτυπάμε καλά και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Πλάθουμε τα κουλούρια μας στο σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε σε λαδωμένα ταψιά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου