Υλικά : 1/2 σαρδέλες
αμπελόφυλλα
1 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι (χυμός)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
πιπέρι
μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι (ελάχιστο)
Εκτέλεση : Ζεματάμε τα αμπελόφυλλα σε ζεστό νερό για 2-3 λεπτά. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε τις σαρδέλες, και όλα τα υλικά μας. Διπλώνουμε μία μία τις σαρδέλες και τις τοποθετούμε σε τα-ψί. Ανάμεσά τους βάζουμε φετούλες λεμονιού και από πάνω τους ρίχνουμε μαϊντανό. Τις περι-χύνουμε με το ελαιόλαδο. Τις ψήνουμε στους 170C για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου